Diensten  > Technische ondersteuning  
Technische ondersteuning
Ieder bedrijf moet innoveren en heeft daarbij zijn eigen specifieke uitdagingen. Vaak liggen oplossingen niet binnen het directe kennisgebied van de organisatie. Het kan daarom een voordeel zijn om iemand bij het proces te betrekken die overzicht heeft over meerdere disciplines en materialen en die met een frisse blik samen met u op zoek gaat naar een oplossing.

Mijn naam is Jeroen Vleggaar en ik heb een wetenschappelijke achtergrond in zowel fysica als chemie. Ik heb op veel uiteenlopende technische gebieden gewerkt bij onder andere Philips Research, Mapper Lithography, Ford Automotive, en diverse software-ontwikkelaars. Daarnaast heb ik in eigen beheer diverse grote softwareapplicaties geschreven en nauwkeurige optiek geproduceerd. Tevens heb ik toegepaste kennis van dunne-film technologie, fotolithografie (zowel optisch als electron-beam), mechanisch ontwerpen (CAD) en diverse soorten simulatiesoftware. De diversiteit van mijn werk en interesses heeft mij met vele soorten technologie in contact gebracht. Ik deel deze kennis ook in de engelstalige Youtube videos die ik af en toe (hobbymatig) produceer.

Door mijn kennis en overzicht van materialen, procesmethoden en technologieŽn kan ik gemakkelijk aanschuiven bij zowel technologen, onderzoekers, softwareontwikkelaars, elektrotechnici en constructeurs. Daarnaast kan ik, door mijn achtergrond in het onderzoek, specifieke (technologische) problemen binnen uw organisatie in kaart brengen en hiervoor oplossingen zoeken. Uiteraard staat vertrouwelijkheid rond de informatie binnen uw organisatie hoog in het vaandel.

De ondersteuning kan zowel vanuit Hilversum gebeuren als op locatie: het kan bestaan uit een aantal dagen in de week op over een specifieke periode, maar kan ook op uur- of oproepbasis, om binnen een afgesproken periode een specifiek probleem op te lossen.

Een belangrijk onderdeel van een ontwerptraject is het uitwerken van een gedetailleerd ontwerp. Huygens Optics kan een CAD-ontwerp, alle technische tekeningen met toleranties en de CAM-files (STP, STL) aanleveren en u hiermee veel werk uit handen nemen en tijd besparen.

Neem contact met mij op om te ontdekken of ik wellicht ook iets voor uw organisatie kan betekenen.

Terug naar de lijst met diensten
Ontwerpen en bouwen van testopstellingen


3D-CAD design


Aanlevering van complete ontwerpen